Köszöntöm a Lélekterápia Esszenciális Világában!Tevékenységemmel azt a célt kívánom szolgálni, ami elősegíti az egyensúly, az együttérzés, a megértő kommunikáció és az empátia megteremtését minden emberi lény között. Harmonikus kapcsolat csak a békéslelkű társadalmi szereplők, családtagok között tud létrejönni...

Az általam megtapasztalt eljárások alkalmasak a lelki problémák helyreállítására, - az egyensúly megteremtésére, ami által a testi szinten manifesztálódott tünetek is gyógyíthatóvá, kezelhetővé válnak. Így szeretet-teljesebb, egészségesebb életet élhetünk, s ezt az energikus, felszabadult boldogságunkat adhatjuk tovább másoknak.Ugye TE is úgy gondolod, nincsenek véletlenek?
Tudatosan, vagy "véletlenszerűen" találtál rá honlapunkra, melynek az az oka, hogy nyitott vagy a természetes gyógymódokra... hamarosan új tartalommal bővül a weboldal....                                                   A weboldal megújul, folyamatosan feltöltésre kerülnek azok az információk, amik minden bizonnyal érdekes lesz számodra.
"Ha tudod, hogy valójában ki vagy, akkor állandóan eleven békeérzés tölt el. Nevezheted örömnek is, mert ez az öröm vibrálóan eleven lelki béke. "

...ha szeretnél változni, gyógyulni, fejlődni.
...érdeklődni részletes információk iránt e-mailben: lelkibeke@gmail.com ,vagy telefonon.

Ez az afölötti öröm, hogy tudod, maga az Életesszencia vagy, mielőtt az még formát venne föl. Ez a Lét öröme. Az öröm, hogy az lehetsz, aki valójában vagy."       - Eckhart Tolle: Megszólal a Csend c. művéből

"Igen érdekes, hogy az Igazság a kineziológiai tesztelés alkalmával a 600-as értéken mérhető, vagyis a kettősség és a nem-kettősség világa találkozásának fizikai kifejeződése. Minden szellemi út közül talán a tudat természetének tanulmányozása a legnagyobb erejű és a legtisztább, mert önmagát helyesbíti és hajtja előre.... "      

                                - részlet Dr. David R Hawkins: A Valódi Én hatalma c. könyvéből. -


Amennyiben Ön is szeretne az Önismeret a Gyógyulás,Tanulás - azaz a Fejlődés útjára lépni, úgy várom Szeretettel érdeklődését, vagy jelentkezését.

                                                            Gloria in Excelsis Deo!


- Dr. David R. Hawkins
  


              Rózsás Áron Csaba
             Kineziológia Instruktor
                Aura-Soma tanár