- Szemelvény -

A Three In One Concepts Etikai KódexébolA Three in One Concepts képviselojeként elfogadom és betartom a jelen oldalakon leírt etikai elveket. Tiszteletben tartom, képviselem és terjesztem ezeket az elveket minden nyilvános előadáson, tanfolyamon és magánoldáson. Tudatában vagyok, hogy munkánk nem a függőségre, hanem a képességek kibontakoztatásának és a megértésnek az elősegítésére törekszik, mivel a Threee in One Concepts a következő etikai elveken alapszik:

* TISZTELETBEN TARTJUK AZ EGYÉN VÁLASZTÁSÁNAK SZABADSÁGÁT
* TISZTELJÜK AZ EMBERI MÉLTÓSÁGOT
* TISZTELETBEN TARTJUK AZ ETIKUS EGYÜTTMŰKÖDÉST
* TISZTELETBEN TARTJUK AZ EGYÉN INTEGRITÁSÁT ÉS ENNEK A MUNKÁNAK AZ INTEGRITÁSÁT
* TISZTELETBEN TARTJUK AZ ÖNMAGUNK ÉS AZ EGÉSZ SZÁMÁRA LEGFŐBB JÓT

Vallom, hogy mi magunk vagyunk a saját személyes választásunk egyetlen érvényes forrása, és senki sem teheti meg mások helyett azok választásait. Elfogadom, hogy ez a munka oktatás, nem terápia. Elfogadom, hogy bizonyos ügyekhez kapcsolódó negatív érzelmi stresszt oldunk, és ennek megfelelően dolgozom. Nem dolgozunk közvetlenül fizikai tünetekkel, nem állítunk fel diagnózist és nem írunk elő semmit.

A tesztelés és a munka során az etikai elveket betartom. A hozzám fordulókkal kapcsolatos szándékaimat és feltevéseimet nem vonom bele a munkámba.

Mint a Three in One Concepts képviselője a ONE BRAIN rendszert világosan és tisztán megtartom Felelősségem tudatában megbecsülöm és tiszteletben tartom azt a kiváltságot, hogy a Three in One Concepts-t képviselhetem, és feltett szándékom, hogy ezt az ajándékot megosszam másokkal, etikusan, szívből jövően, egységben, bizalomra méltóan, méltósággal, tisztelettel és igaz módon.

Minden konzultációval és tanfolyammal, amin részt veszek, azt a célt kívánom szolgálni, hogy elosegítsem a kommunikáció, az egyensúly, az együttérzés, a megértés és az empátia megteremtését minden emberi lény között.Rózsás Áron

Budapest, 2006. október 5.